25 Mart 2021 Perşembe

Şubemizin 11. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği Çankaya Şubesinin 11. Olağan Genel Kurulu, 24 Mart 2021 Çarşamba günü Vedat Dalokay Salonunda yapıldı. Ömer Faruk EMİNAĞAOĞLU'nun divan kurulu başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda yapılan seçimlerle şubemizin 2020-2023 dönemi kurullarının üyeleri ile genel merkez delegeleri belirlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan genel kurulda ADD'nin önceki genel başkan yardımcılarından Prof. Dr. Ahmet SALTIK ile ADD'nin kurucularından Prof. Dr. Anıl ÇEÇEN üyelere seslendiler.

Üç listenin yarıştığı seçimler öncesinde Mavi Liste Adına Mustafa Özgür KIRDAR, Kırmızı Liste adına Erdem EREN, Yeşil Liste adına Tuğba ACER DEMİR konuşma yaptılar. 

Genel kurulumuza katılan, genel kurulumuzun düzenlenmesinde ve sandık kurullarında görev alarak emek veren tüm üyelerimize içtenlikle teşekkür ederiz.  

221 geçerli oyun kullanıldığı, çoğunluğunu Mavi Liste adaylarının kazandığı seçimlerin sonucunda şubemizin kurullarının asıl üyeleri ile genel merkez delegeleri aşağıdaki gibi belirlendi (kurul üyeleri ve delegeler ad sırasında yazılmıştır):

YÖNETİM KURULU 
1.
 Ayhan ÇORAKÇI
2. Bülent DURDU
3. Hülya KÜÇÜKARAS 
4. M. Banu NALBANTOĞLU
5. M. Özgür KIRDAR
6. Nadir GÜLTEKİN
7. Nevin ÖZTOL
8. Recep YILMAZ
9. Tuğba ACER DEMİR

DENETLEME KURULU
1. A. Baha ÖZBAKAN
2. Fatih Akın KURT 
3. Öznur ÇELİK

DİSİPLİN KURULU
1. Derman BOZTOK
2. Özcan KARAKUŞ ERDOĞAN 
3. Utku ÖZCAN 

GENEL MERKEZ DELEGELERİ
1. Prof. Dr. Ahmet SALTIK
2. Prof. Dr. Ali ERCAN
3. Cefa SEFA 
4. Dr. Erdoğan KARAKUŞ
5. Prof. Dr. Muzaffer ERYILMAZ
6. Rafet ASLANTAŞ
7. Şengül CAN